Turistička Agencija Panorama

Napredni sistem za turističke agencije

Osnovana 1990. godine, turistička agencija Panorama je nagradjivana agencija koja svojim klijentima nudi jedinstvena i autentična iskustva, osmišljena u najinspirativnijem okruženju. Svi njihovi aranžmani su skrojeni prema potrebama njihovih klijenata stvarajući dugotrajne i nezaboravne trenutke. Bili smo pred izazovom da napravimo web sajt koja će ih postaviti ispred konkurencije.
Portfolio - Panorama - Body Image
Naš tim je imao zadatak da transformiše web sajt u centralizovano mesto za menadžment hotela, i da pozicionira turističku agenciju Panorama kao regionalnog lidera u turističkoj industriji i omogući da ovaj projekat zaista zablista. Napravili smo široku lepezu dizajnerskih sekcija sa umirujućim bojama i smelim grafičkim elementima, što je postala zaista velika prednost agencije panorama.
Portfolio - Panorama - Body Image
Njihova web prezentacija je morala da dejstvuje i kao marketinški alat i kao funkcionalni sistem upravljanja koji omogućava vlasnicima agencija da sa lakoćom upravljaju svojim hotelima. Zbog velike količine sadržaja koji se nalazi na sajtu, izgradili smo snažan sistem za upravljanje sadržajem koji je veoma lak za korišćenje, a na sajtu smo implementirali i sistem dinamičkog filtriranja hotela i apartmana.
Portfolio - Panorama - Presentational Image
Portfolio - Panorama - Presentational Image
Portfolio - Panorama - Presentational Image
Play Button