Udruženje e-Razvoj 62. neformalni poslovni susret

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Dana 27. Septembra 2019. g. održan je 62. neformalni poslovni susret udruženja e-Razvoj. Susret je održan od 19:00-22:00 časova u Hotelu Palace Beograd u svečanoj sali na VI spratu.

O udruženju e-Razvoj

Udruženje e-Razvoj je dobrovoljno, nevladino i neprofitno udruženje, osnovano 05.03.2010. g. na neodredjeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti razvoja informacionog društva.

Sa svojom devizom Mi gradimo poslovne veze udruženje e-Razvoj je tokom punih 9 godina svoga postojanja učestovalo u unapredjenju informacionog društva, i uspelo je da poveže mnoge poslovne ljude i izgradi nove poslovne veze.

62 neformalni susret udruzenja e-Razvoj

62. neformalnom poslovnom susretu udruženja e-Razvoj je prisustvovalo 150 članova udruženja i gostiju po posebnom pozivu. Pored velikog broja starijih članova udruženja, susretu su prisustvovali i novi članovi, koji su imali prilike da se upoznaju sa radom udruženja i da ostvare vredne poslovne kontakte.

Domaćin susreta i sponzori

Domaćin i glavni govornik na ovom dogadjaju je bio Slobodan Krstić, predsednik upravnog odbora udruženja e-Razvoj. G. Krstić je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu univerziteta u Beogradu (1977 – 1982), i od tada je aktivni učesnik u razvoju IT scene u Srbiji.

U svom uvodnom govoru, g. Krstić je poželeo dobrodošlicu svim novim članovima udruženja e-Razvoj, a svim prisutnima puno napretka, i novih poslovnih i privatnih kontakata.

Pored g. Krstića, na skupu su govorili i mnogi sponzori, koji su prisutnima podelili vredne nagrade. Glavnu nagradu, laserski štampač Laser Jet Pro M15w, osvojio je najnoviji član udruženja Branislav Blagojević.

Udruženje e-Razvoj 62. neformalni poslovni susret - Branislav Blagojević

Ako želite da saznate nešto više o sponzorima, kao i o nagradama koje su podelili, preslušajte audio zapis 62. neformalnog poslovnog susret udruženja e-Razvoj.

Utisci

Neformalni poslovni susreti često više znače u poslovnom svetu nego oni zvanični, formalni. Tako je bilo i ovoga puta, pa su na skupu uspostavljeni i novi poslovni kontakti, kao i nova prijateljstva.

Stariji članovi udruženja su imali prilike da se ponovo sretnu, i u opuštenoj atmosferi razgovaraju o svojim poslovima, ali i privatnim temama.

Na nove članove udruženja e-Razvoj ovo neformalno druženje je ostavilo poseban utisak, jer su mogli da osete pozitivnu atmosferu i zajedništvo, zahvaljujući odličnoj organizaciji ovog uspešnog druženja.

Ako i vi želite da postanete član udruženja e-Razvoj, i da time sebi stvorite nove prilike za napredovanje u poslu i karijeri, to možete učiniti na web stranici udruženja http://www.erazvoj.com/index-clanstvo.html.

Sharing is Caring

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Bluelinemedia