Akins Homes

Izgradnja i remodeliranje porodičnih kuća

Akins Homes kompanija je imala web sajt koji je bio neadekvatan i nije pomagao poslovnom razvoju. Obratili su nam se tražeći agenciju za potpun redizajn njihove web prezentacije. Ispostavilo se da su na tu ideju došli nakon što su videli sajt koji smo napravili za jednog od naših klijenata. Kreirali smo novo i moderno onlajn okruženje koje odgovara njihovim potencijalnim kupcima, i stavili akcenat na priču, ljude i primere kuća koje prave.
Portfolio - Akins Homes - Body Image
Budući da je većina njihovog posla dolazila od preporuka zadovoljnih kupaca, njihov web sajt je postao zanemaren i jako zastareo, bez ažuriranja sadržaja. Bilo je vreme da redizajniraju svoju web prezentaciju i ponovo stvore nešto što se obraća direktno njihovim potencijalnim kupcima. To smo postigli kroz opsežno istraživanje tržišta, pronalazeći pravu meru izmedju modernih trendova u dizajnu i kvalitetnog korisničkog iskustva.
Portfolio - Akins Homes - Body Image
Napravili smo profesionalan web sajt zasnovanu na WordPress-u koji unapredjuje i modernizuje imidž njihovog brenda, pojednostavljuje kontakte sa potencijalnim klijentima, i na pravi način prikazuje kuće koje su izgradili i preuredili. Bili se izuzetno zadovoljni konačnim rezultatom naše saradnje. Nova online prezentacija daje njihovom timu platformu koju je lako održavati, a istovremeno se izdvaja od konkurencije modernim i intuitivnim dizajnom.
Portfolio - Akins Homes - Presentational Image
Portfolio - Akins Homes - Presentational Image
Portfolio - Akins Homes - Presentational Image
Play Button