Uslovi Korišćenja

Prihvatanje uslova korišćenja

Navigacijom u okviru sajta bluelinemedia.rs, ili klikom na bilo koji objekat na sajtu, vi dajete saglasnost da prihvatate ove uslove korišćenja. Mi zadržavamo pravo da izmenimo uslove korišćenja ako bude bilo potrebe, u bilo koje vreme, bez obaveze da vas obavestimo o tome. Uslove korišćenja uvek možete ponovo pročitati klikom na link pri dnu stranica našeg web sajta. Ukoliko se ne slažete sa ovim uslovima, nije vam dozvoljen pristup sajtu ili njegovo korišćenje.

Pristanak na korišćenje sajta

Da bi koristili web sajt i njegov sadržaj, od vas se može zahtevati da nam obezbedite informacije o sebi, uključujući vaše ime, email adresu, i druge lične podatke. Pri tome garantujete da su svi ti podaci precizni, tačni i ažurni. Dozvoljeno vam je samo da nam date svoje lične informacije, ali ne i informacije o drugima. Ukoliko prekršite neku od ovih odredbi bićete udaljeni sa sajta, i podaci koje ste nam poslali biće obrisani.

Intelektualna svojina

Reči, dizajn, raspored elemenata, skice, fotografije, slike, materijali, dokumenta, podaci, kao i sve informacije na sajtu su u našem vlasništvu i zaštićeni su kao intelektualna svojina zakonima Republike Srbije. Korišćenjem našeg web sajta vi se obavezujete da:

  • Nećete kopirati ili duplirati naš sajt, ili njegov sadržaj. Ako to učinite, smatraćemo to kradjom i u tom slučaju zadržavamo pravo da reagujemo svim zakonski raspoloživim sredstvima.
  • Dozvoljeno vam je da povremeno skinete i/ili odštampate jednu kopiju pojedinačne stranice našeg web sajta, za svoju ličnu, nekomercijalnu upotrebu, pod uslovom da naglasite naše vlasništvo nad tom stranicom, i da ništa na njoj ne menjate. Ukoliko našu web stranicu koristite u elektronskom obliku, morate postaviti i link do našeg web sajta i stranice sa koje ste skinuli pomenuti sadržaj.
  • Ne možete ni pod bilo kojim uslovima da koristite, kopirate, menjate ili tvrdite da je naš web sajt u vašem vlasništvu, ili da ste ga vi izradili. Ako preuzmete bilo koji sadržaj sa našeg web sajta za ličnu upotrebu, ne možete ni u kom slučaju pretpostaviti da polažete pravo na njega – on je i dalje u našem vlasništvu.
  • Od nas morate dobiti pismenu dozvolu pre nego što iskoristite bilo koji sadržaj sa našeg sajta za svoje poslovne potrebe, ili ga podelite sa drugima. U suprotnom to ćemo smatrati kradjom intelektualne svojine.

Prethodno napominjemo kako bi shvatili da je web sajt Bluelinemedia razvijan u dužem vremenskom periodu, i da je u njega uloženo mnogo truda i finansijskih sredstava, i da su zato ovaj web sajt i njegov sadržaj vredni, posebni i jedinstveni, i da zato trebaju da budu zaštićeni od neovlašćene i neodgovarajuće upotrebe.

Odricanje od odgovornosti

Sve informacije na našem sajtu, kao i sav njegov sadržaj, podložni su promenama. Bluelinemedia ne garantuje da su ove informacije tačne. Naš web sajt i njegov sadržaj su namenjeni samo informisanju i edukaciji. U potpunosti se odričemo odgovornosti za bilo koju direktnu, indirektnu ili posledičnu štetu koju ste pretpeli vi ili neko drugi u kontantu sa našim sajtom i njegovim sadržajem. Takodje se slažete da nismo odgovorni za bilo koji uvredljiv ili nelegalan postupak korisnika našeg sajta, uključujući i vas.

Eksterni linkovi

Linkovi na našem web sajtu koji vode do drugih sajtova su tu samo zbog vaše informisanosti, i ne predstavljaju nikakvu reklamu, sponzorstvo ili podržavanje drugih sajtova ili njihovih vlasnika. Mi nismo odgovorni za sadržaj tih sajtova, njihovu pouzdanost ili greške koje se javljaju na njima. Mi nemamo kontrolu nad njihovom funkcionalnošću, i ne prihvatamo nikakvu odgovornost za štetu koja može nastati korišćenjem tih sajtova. Vaša je odgovornost da pročitate i prihvatite uslove korišćenja na tim sajtovima.

Otkazivanje

Zadržavamo diskreciono pravo da odbijemo ili otkažemo vaš pristup web sajtu i njegovom sadržaju, u potpunosti ili delimično, bilo kada i bez prethodne najave. U slučaju otkazivanja više nećete imati pristup delu sajta ili njegovog sadržaja na koji se otkazivanje odnosi.

Prijava prekršaja

Ukoliko primetite bilo kakav prekršaj ili zloupotrebu intelektualne svojine na našem web sajtu, kao i na drugim sajtovima koji nedozvoljeno koriste naš sadržaj, molimo vas prijavite to popunjavanjem formulara na našoj kontakt strani.