Profesionalne usluge koje daju rezultate.

Web Development & Dizajn

Mi kreiramo profesionalne web-sajtove prilagođene korisniku koji ostavljaju snažan utisak i privlače klijente

Privucite pažnju svojih potencijalnih klijenata profesionalnim web dizajnom koji će na pravi način predstaviti ponudu vaše kompanije. Naša agencija za digitalni marketing ima tim stručnjaka za WordPress sa dugogodišnjim iskustvom u kreiranju kvalitetnih web prezentacija. Ova usluga je dizajnirana da stvori pozitivan prvi utisak o vašem brendu.

Copywriting

Naš kreativni tim piše kvalitetne i sadržajne tekstove koji promovišu vaš brend i privlače nove klijente

Sadržaj vaše web prezentacije je od izuzetne važnosti: on je osnova vašeg SEO-a i razlog zašto ljudi posećuju vaš web sajt. Poverite pisanje tekstova i kreiranje sadržaja Bluelinemedia timu, a mi ćemo ga napisati  profesionalnom kreativnišću . Naši naslovi daju snagu čitavom tekstu, koristimo ključne reči sa visokim učinkom, i strukturiramo tekstove kako bi privukli vaše potencijalne klijente.

Tehnički SEO

Naši SEO eksperti ubrzavaju vaš web sajt i prilagodjavaju ga modernim tehničkim standardima

Naši stručnjaci za SEO optimizaciju proveravaju HTTPS statusne kodove, optimizuju brzinu vaše web prezentacije, revidiraju redirekcije i eliminišu duplirani sadržaj. Čineći to, mi povećavamo mogućnost indeksiranja vašeg web sajta i poboljšavamo njegovo rangiranje na google-u. Takođe dodajemo strukturirane podatke i olakšavamo migraciju sajta, u zavisnosti od vaših potreba i zahteva.

Održavanje Sajta

Znaćete da je vaš web sajt u sigurnim rukama uz neki od naših profesionalnih paketa za održavanje sajta

Za održavanje sajta potrebna vam je agencija od poverenja. Izaberite nas i nikada više nećete morati da brinete o stanju svog web sajta. Naša agencija za digitalni marketing obezbedjuje monitoring, pravljenje rezervnih kopija sajta, skeniranje i uklanjanje malicioznog programskog koda, kao i optimizaciju WordPress-a. Takodje nudimo analitiku i praćenje performansi, i vodimo računa o bezbednost vaše web prezentacije.