Tehnički SEO

Ubrzajte svoj web sajt, poboljšajte njegove tehničke karakteristike i privucite nove klijente i kupce

Ako mislite da je optimizacija sajta samo implementacija pravih ključnih reči u tekst – grešite.

Iza svake web stranice koju vidite nalazi se pravi lavirint tehničkih elemenata koji veoma utiču na konačni učinak te stranice. Tehnička optimizacija je sastavni deo svakog SEO procesa. Metapodaci, struktura naslova, datoteke, implementacija mape sajta i podešavanje javascript-a su samo neki od elemenata koje je potrebno urediti, a sve u cilju da se vaš web sajt učini pristupačnim i korisnicima i Google robotima.

Tehnički SEO je osnova vašeg sajta i nema načina da je zaobidjete ako želite da vaš web sajt postane uspešan. Da, mnogo toga je potrebno uraditi da bi sajt bio optimizovan na pravi način. i zato treba da ovaj komplikovan i zahtevan proces prepustite ljudima koji dobro poznaju tu oblast.

Tehnička optimizacija sajta može vam pomoći da maksimimalno poboljšate doseg vaše web prezentacije u organskoj pretrazi.

Čitav Bluelinemedia tim je ponosan na naša najsavremenija rešenja i vodeću tehničku ekspertizu u ovoj industriji. Time vam omogućavamo da generišete stvarnu ekonomsku dobit, privučete nove klijenate i povratite uložena sredstva u optimizaciju sajta.

Tehnički SEO je danas široko prepoznat kao moćan alat koji pomaže malim i srednjim kompanijama da dospeju na prvu stranicu Google-a.

Kupci zahtevaju jednostavna, relevantna web iskustva bez grešaka, a Google prilikom rangiranja web sajta sve više obraća pažnje na signale angažovanja korisnika. Posedovanje optimizovanog sajta prilagodjenog korisnicima je ključ uspeha na internetu, a mi vam možemo pomoći da to i postignete.

Imati dobro  dizajniranu web prezentaciju je odlično, ali to neće pomoći vašem poslovanju ako vaš web sajt nije tehnički optimizovan.

Zato se naša agencija za digitalni marketing fokusira na Tehnički SEO zasnovan na realnim podacima i realnim rezultatima. Na taj način možete povećati promet i prihode svoje kompanije.

Pitanja Korisnika

Pitanja Korisnika

Pitanja Korisnika

Pitanja Korisnika

Pitanja Korisnika

Česta Pitanja

Tehnički SEO je skup postupaka koji se sprovode u cilju optimizacije tehničkih aspekata vašeg web sajta tako da pretraživači mogu efikasnije da ga pronadju i indeksiraju. To čini sajt bržim i unapredjuje korisničko iskustvo iz tehničke perspektive. Time poboljšavate poziciju svog sajta u Google pretrazi.

Rad na unapredjenju i eliminisanju tehničkih problema sajta donosi mnoge prednosti. Najvažnije je to što će korisnici će imati odlično iskustvo sa web sajtom koji se brzo učitava i dobro je strukturiran. Tako i pretraživači mogu lakše da ga razumeju i time bolje rangiraju.

Tehnički SEO ispituje funkcionisanje vaše web prezentacije, identifikujući i popravljajući njegove tehničke aspekte koji bi vas mogli sprečiti da postignete vidljivost koju vaš web sajt zaslužuje. Imati web sajt bez tehničkih grešaka može vam pomoći da poboljšate njegovo rangiranje i učinak.

Da bismo pomogli vašoj web prezentaciji da se bolje pozicionira u odnosu na konkurenciju, primenjujemo sveobuhvatan pristup. Prvo se pregledaju svi mogući elementi sajta kako bismo otklonili sve greške i nedostatke. Zatim ispitujemo optimizaciju vaših stranica, slika, naslova, mape sajta, meta opisa, baze podataka i još mnogo toga.

Odredivanje cene tehničke optimizacije je složena tema jer pre svega zavisi od trenutnog stanja vašeg web sajta. Brojni su faktori koji mogu uticati na ukupne troškove tehničkih SEO usluga.

Daćemo vam i konkretniji odgovor – cena za tehničke SEO usluge počinje od 90€ za osnovne sajtove sa nekoliko stranica.

Što je web sajt veći i složeniji, više je vremena potrebno da se završi tehnički SEO. Pokretanje softvera za otkrivanje tehničkih problema nije ono što oduzima mnogo vremena. Vreme odlazi na utvrdjivanje obima problema, a zatim na sastavljanje prioritetnog plana na njihovom otklanjanju.

Bluelinemedia je nezavisni tim iskusnih SEO stručnjaka. Mi smo na čelu inovacija u oblasti SEO-a, uvek razvijamo nove i bolje načine optimizacije sajta i primenjujemo naše znanje kako bi se vaš web sajt bolje rangirao. Naš tim stratega i stručnjaka poseduje savršenu kombinacija veština koje su potrebne vašoj kompaniji.