Politika Privatnosti

Pristanak na politiku privatnosti

Ova politika privatnosti se odnosi na online prikupljanje informacija od strane agencije za digitalni marketing Bluelinemedia. Molimo pročitajte pažljivo ovu politiku privatnosti. Mi zadržavamo svako pravo da promenimo politiku privatnosti bilo kada i bez prethodnog obaveštenja. Korišćenje svih informacija koje prikupimo od vas preko našeg web sajta i njegovog sadržaja je regulisano ovom politikom privatnosti.

Korišćenjem našeg web sajta ili njegovog sadržaja vi pristajete na našu politiku privatnosti bez obzira da li ste je pročitali ili ne. Ako se ne slažete sa ovom politikom privatnosti, molimo vas da ne koristite ovaj web sajt ili njegov sadržaj.

Prikupljanje privatnih informacija

Privatna informacija je informacija ili podatak koji može da bude korišćen da bi se identifikovao odredjeni kontakt ili osoba. Od vas možemo da tražimo privatne informacije kada nas kontaktirate iz bilo kog razloga. Prikupljene informacije koristimo u skladu sa politikom privatnosti. Takodje možemo da kombinujemo privatne informacije sa drugim informacijama kako bi razvili i poboljšali naše usluge, sadržaj, komunikaciju i/ili reklamiranje, ili da vam obezbedimo bolje korisničko iskustvo.

Koje informacije prikupljamo

Da bi koristili naš web sajt ili njegov sadržaj, od vas možemo zahtevati sledeće informacije:

  • Ime
  • Email adresu i broj telefona
  • Demografske informacije kao što su mesto stanovanja, preference i interesovanja
  • Druge informacije koje su relevantne za našu ponudu

Pružanjem ovih poverljivih informacija vi nam dajte dozvolu da ih koristimo i čuvamo. Vaše poverljive informacije čuvamo kroz sistem za kontrolu podataka. Pristup tim informacijama imaju samo oni koji učestvuju u njihovom prikupljanju, ili oni koji imaju legitimno pravo da znaju te poverljive informacije.

Kako koristimo vaše privatne informacije

Ove informacije su nam potrebne kako bi razumeli vas i vaše potrebe i obezbedili vam bolju uslugu, kao i iz sledećih razloga:

  • Interno čuvanje podataka
  • Slanje podsetnika za sastanke putem emaila
  • Analiza podataka radi unapredjenja usluga
  • Slanje emailova o novim uslugama, specijalnim ponudama ili drugih informacija za koje mislimo da će vam biti interesantne
  • Takodje možemo da koristimo ove privatne informacije kako bi vas kontaktirali zbog istraživanja tržišta. Možemo vas kontaktirati emailom ili telefonom. Prikupljene informacije koristimo za prilagodjavanje sajta vašim interesovanjima.

Bezbednost

Mi smo u obavezi da osiguramo i obezbedimo vaše privatne informacije. Da bi sprečili nedozvoljeni pristup ili otkrivanje ovih informacija, sproveli smo odgovarajuće fizičke, elektronske i menadžerske procedure kako bi bezbedno čuvali i zaštitili informacije koje prikupljamo preko našeg sajta.

Newsletter

Ukoliko se prijavite na našu email listu tj. newsletter, dobijaćete od nas emailove u redovnim vremenskim intervalima. Vašu email adresu nećemo ni pod kojim uslovima pokazati ili dati trećoj strani. Sa naše email liste se možete odjaviti kad god poželite, klikom na link koji se nalazi pri dnu svakog poslatog emaila.

Korišćenje 'Kolačića'

Možemo koristiti standardne ‘kolačiće’ koju su deo svih modernih web browsera. Mi ne šaljemo nikakve privatne informacije u kolačićima, niti koristimo bilo koje druge mehanizme na sajtu za prikupljanje podataka. Vi možete izabrati da onemogućite kolačiće u podešavanjima svog browsera, ali onemogućavanje ove funkcije može da pogorša iskustvo korišćenja našeg web sajta, i neki njegovi delovi možda neće raditi kako treba.

Politika privatnosti drugih web sajtova

Mi ne snosimo nikakvu odgovornost za sadržaj i aktivnosti bilo koje osobe ili kompanije koja ima linkove koji upućuju na naš web sajt ili njegov sadržaj, i prema tome ne možemo da budemo odgovorni za privatnost sadržaja na njihovom web sajtu ili za privatne informacije koje ostavite na njihovom sajtu. Molimo pogledajte njihovu politiku privatnosti, i informišite se o tome kako oni koriste i čuvaju privatnost vaših poverljivih informacija.

Pregledi od strane drugih

Povedite računa da ako dobrovoljno ostavite poverljive informacije na našem sajtu koje mogu biti vidjene od strane drugih (kao što su komentari), mi ne možemo biti odgovorni za bilo koje neovlašćeno korišćenje tih informacija, niti za njihovu zloupotrebu.

Lozinke

Za korišćenje nekih funkcija sajta ili njegovog sadržaja, mogu vam biti potrebni korisničko ime i lozinka. VI ste odgovorni za održavanje poverljivosti korisničkog imena i lozinke, i takodje ste odgovorni za sve aktivnosti, sa vaše strane ili od strane drugih, koje se odvijaju pod vašim korisničkim imenom i lozinkom i u okviru vašeg naloga. Dužni ste da nas hitno obavestite o svakom neovlašćenom korišćenju vašeg korisničkog imena ili lozinke, kao i u bilo kojem drugom slučaju kada je narušena bezbednost vašeg korisničkog naloga. Da bi se osigurali od neovlašćenog korišćenja, obavezno se odjavite na kraju svake sesije za koju su vam potrebni korisničko ime i lozinka.

Vaša je odgovornost da zaštitite svoje korisničko ime i lozinku od neovlašćene upotrebe. Mi ne možemo i nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu nastalu zbog zloupotrebe vešeg korisničkog imena, lozinke i naloga. Ako vaše korisničko ime i lozinku podelite sa drugima, oni će onda biti u mogućnosti da pristupe vašim poverljivim informacijama, na vaš rizik.

Korišćenjem našeg web sajta i njegovog sadržaja vi se slažete da unesete istinite i precizne informacije na web sajt i njegov sadržaj. Ukoliko unesete lažnu email adresu mi zadržavamo pravo da momentalno deaktiviramo vaš nalog.

Mi ćemo održavati vaše korisničko ime i lozinku privatnim, i nećemo ih pod bilo koji uslovima, i bez vašeg pristanka, podeliti sa drugima, osim u slučaju kada to od nas zahteva zakon.

Prikupljanje i korišćenje anonimnih podataka

Da bi održali vrhunski kvalitet našeg web sajta, mi možemo iskoristiti vašu IP adresu kako bi otkrili probleme na našem serveru, i kako bi administrirali web sajt identifikacijom delova sajta koji se najviše koriste, i da bi vam prikazali sadržaj koji vas najviše zanima. Vaša IP adresa je broj koji je dodeljen vašem kompjuteru koji je povezan na internet. Ovi podaci su u suštini informacije o ‘saobraćaju’ koje ne mogu da vas lično identifikuju, ali su korisne nama zbog marketinga i poboljšanja naših usluga. Prikupljanje podataka o saobraćaju ne prati aktivnosti korisnika na web sajtu na bilo koji način. Anonimni podaci o saobraćaju mogu biti deljeni sa poslovnim partnerima i reklamnim agencijama.

Obaveštenje o izmenama

Mi možemo da iskoristimo vaše kontakt informacije da vas obavestimo o izmenama web sajta ili njegovog sadržaja, ili da vam, ako ste zahtevali, pošaljemo dodatne informacije o nama. Mi zadržavamo pravo, po našem isključivom nahodjenju, da izmenimo, modifikujemo ili na bilo koji drugi način prilagodimo naš web sajt, njegov sadržaj i ovu politiku privatnosti, u bilo koje doba. Takve izmene i/ili modifikacije stupaju na snagu odmah nakon objavljivanja nove, izmenjene politike privatnosti. Molimo vas da povremeno pročitate ovu politiku privatnosti. Nastavljanje korišćenja našeg web sajta ili njegovog sadržaja nakon izmene i objave nove politike privatnosti predstavlja prihvatanje te nove politike privatnosti.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi ove politike privatnosti, molimo da nas kontaktirate preko kontakt forme na našem web sajtu.