Web Development & Dizajn

Profesionalan Web Dizajn čini vaš web sajt neodoljivim i nezaboravnim za vaše klijente i kupce

Da li ste nezadovoljni svojim web sajtom?

Tako ne bi trebalo da doživljavate svoju web prezentaciju. Vaš sajt treba da predstavlja vašu kompaniju na pravi način. Kada to nije slučaj, ostavljate pogrešan utisak na posetioce sajta.

Zato vam je potrebna agencija za digitalni marketing koja će učiniti vaš brend prepoznatljivim i koja će privući nove posetioce. Kada to postignete, ne izostaju sjajni rezultati.

Vaša web prezentacija treba da uskladi funkcionalnost sa lepotom, da održi pažnju posetilaca i da podrži vaše komercijalne i marketinške napore. To je pažljivo balansiranje izmedju korisnosti, estetike i opipljivih rezultata.

U digitalnom svetu, vaša web prezentacija je važnija od izloga vaše radnje. Dobar web sajt služi kao osnova za digitalne reklamne kampanje i  za generisanje novih klijenata i kupaca.

Ali i više od toga..

Profesionalno dizajniran web sajt približava vaše klijente vašoj kompaniji. I kada dodju do vašeg sajta, dizajn će im reći ko ste vi u stvari i zašto ste im potrebni.

A pretvaranje posetioca u klijenta koji plaća nije jednostavna stvar.

Zato je dizajn koji prepoznaje potrebe klijenata i poboljšava korisničko iskustvo vaše tajno oružje. I potreban vam je partner koji razume da je profesionalan web dizajn nešto više od lepog izgleda – dobar dizajn postiže opipljive poslovne ciljeve.

Vaš web sajt je osnova svih vaših reklamnih kampanja.

Ako nemate kvalitetno dizajniranu web prezentaciju, ulaganje u digitalni marketing je samo gubljenje vremena i novca, i stvara lošu percepciju brenda. Da li želite da izbegnete te probleme?

Pitanja Korisnika

Pitanja Korisnika

Pitanja Korisnika

Pitanja Korisnika

Pitanja Korisnika

Česta Pitanja

Osnovni web sajt obično košta izmedju 400-500€, dok kompleksniji sajt sa naprednim funkcionalnostima košta od 1000€ pa naviše. Ali krajnja cena zavisi od vrste sajta koji želite. Cena izrade sajta može značajno da varira u zavisnosti od njegove složenosti, od osobina i potrebnih funkcionalnosti, kao i od iskustva tima koji izradjuje sajt.

Kada gradite novu internet prezentaciju važno je da pored sebe imate iskusan razvojni tim koji će moći da odgovori izazovima i obimu projekta, i da vam da projekciju vremena izrade i konkretnu cenu. Takodje je važno da uzmete u razmatranje i troškove održavanja sajta, kao i cenu hostinga i potrebne infrastrukture.

Sve u svemu, troškove izrade sajta treba posmatrati kao ulaganje u dugoročni uspeh poslovanja.

Prosečan razvoj i dizajn web sajta u proseku koštaju 1000-1500€. Ovo je jednokratni i fiksni trošak koji uključuje sledeće:

 • Strategiju razvoja sajta
 • UI/UX Dizajn
 • Kodiranje
 • Copywriting
 • Kreiranje grafičkih elemenata
 • Unošenje podataka + Migracija sajta
 • Tehnička SEO Optimizacija
 • Integracija Analitike
 • Puno vlasništvo nad dizajnom i sadržajem na sajtu
 • 4 nedelje besplatnog održavanja i korisničke podrške nakon završetka sajta

Nema skrivenih troškova, i konsultujemo vas unapred u vezi bilo kakvih izmena, tako da nikada ne platite više od onoga što smo se dogovorili. Pre pokretanja svakog projekta potrebno je da uplatite depozit u iznosu od 50% od dogovorene sume.

Proces koji koristimo za izradu vaše online prezentacije zahteva odredjeno vreme i mnogo planiranja i istraživanja. Za razliku od drugih agencija, mi NE koristimo šablone. Mi izradjujemo vaš web sajt od nule, što znači da dobijate jedinstven dizajn prilagodjen vašem poslovanju. Kupovinu web sajta od nas ne treba da posmatrate kao trošak, jer je to pre svega profesionalni online sistem koji bi trebalo da vam zaradjuje novac.

Da, takodje nam postavljaju i to pitanje. Mi trošimo mnogo vremena na istraživanje, planiranje razvoja prezentacije, i na kraju dizajniramo i izradjujemo sajt. Mi smo često jeftiniji od drugih agencija jer..

 1. Radimo iz udobnosti svog doma, što znači da ne plaćate filtere za kafu ili radne stolove i stolice.
 2. Mi smo mali tim koji radi sa odredjenim brojem klijenata u toku jedne godine. To znači da nećete razgovarati sa menadžerima, razgovaraćete direktno sa vlasnikom, tj. Sašom. Time štedimo i na pomoćnom osoblju.

Potrebno je otprilike 2-6 nedelja da se napravi web prezentacija od početka do kraja, pod uslovom da nam pružite sve informacije koje su nam potrebne. Vremenski okvir za završetak projekta zavisi od nekoliko faktora kao što su složenost samog projekta, obim posla, kao i koliko brzo ste u mogućnosti da pružite povratne informacije tokom trajanja čitavog procesa izrade sajta.

Mi vam nudimo garanciju bez ikakvog rizika. Pre nego što napravimo vaš novi web sajt, razgovaraćemo o vašim zahtevima i napraviti naslovnu stranicu. Ovo je vaša prilika da nam date povratne informacije i ako vam se dizajn zaista ne svidja, ne morate da idete dalje. Najbolje od svega je što vas ovo neće ništa koštati.

Ne. Radimo samo sa vlasnicima kompanija kojima ZAISTA možemo da pomognemo. Mi nismo tip agencije koja radi sa bilo kim samo da bi zaradila novac. Moramo da budemo uvereni da odgovaramo jedni drugima. Zbog toga imamo više razgovora/sastanaka na početku procesa izrade web prezentacije.