Održavanje Web Sajta

Mi smo vaš pouzdan poslovni partner koji čuva vaš web sajt i čini ga bezbednim i konkurentnim

Svakom je bezbednost njegove internet prezentacije od najvećeg značaja. A mi smo tu da vam pružimo preko potrebnu sigurnost i obezbedimo besprekoran rad vašeg web sajta.

Imati plan održavanja WordPress sajta je kao da imate ličnog web majstora koji odgovara na svaki poziv. Mi ćemo se baviti svim ažuriranjima, tehničkim izmenama i rešavanjem problema umesto vas, tako da vi ne morate o tome da brinete.

Profesionalno održavanje web sajta štedi vaše vreme i oslobadja vas od stresa. Naši paketi za održavanje sajta poboljšavaju performanse vaše web perzentacije.

Održavanje web sajta podrazumeva ažuriranje samog WordPresa i njegovih dodataka, bezbednosna skeniranja i zaštitu od malvera, praćenje kontinuiranog rada  i opšte održavanje web prezentacije koje je detaljno opisano u mesečnom izveštaju koji vam šaljemo direktno na vaš email.

Redovno održavanje osigurava da vaš web sajt radi bez greške i da uvek bude na optimalnom nivou. To je kao da imate svoj lični tim za tehničku podršku u okviru svoje firme.

Nije lako održavati svoj sajt bezbednim, ažurnim i brzim.

A to ne možete da radite sami u slučaju da vam nedostaje znanje ili jednostavno nemate vremena i resursa da svoju web prezentaciju održite u skladu sa vašim standardima. Ali taj teret možemo da preuzmemo mi, i da vas na taj način rasteretimo brige oko pravilnog funkcionisanje vašeg sajta.

Jer vaš web sajt je izuzetno vredan resurs koji je potrebno zaštititi.

Ako ne održavate redovno svoj sajt vi gubite više klijenata i kupaca nego što možete i da zamislite. I zato vam je potreban partner na duže staze koji će uvek biti uz vas i vašu web prezentaciju.

Bez odgovarajućeg održavanja ne samo da postoji rizik po bezbednost vašeg sajta, već i rizik od gubitka kupaca koji će napustiti vaš sajt ako je spor, zastareo ili loše dizajniran. Rešavanje ovih problema je jednostavno ako se vaš sajt redovno održava.

Pitanja Korisnika

Pitanja Korisnika

Pitanja Korisnika

Pitanja Korisnika

Pitanja Korisnika

Česta Pitanja

Paket za održavanje sajta obezbedjuje njegovu dugovečnost fokusirajući se na bezbednost, optimizaciju i ažuriranje sadržaja. Svakog meseca  vršimo seriju automatizovanih i manuelnih revizija kako bismo osigurali da vaš sajt radi optimalno.

Održavanje web sajta je važno jer ne samo da pomaže u pružanju boljeg korisničkog iskustva, već i sprečava moguće zastoje i pomaže u prevenciji hakerskih napada.

Ako se vaša WordPress instalacija ne održava i zastari, onda web sajt može lako da bude hakovan što narušava ugled vašeg brenda i rezultuje izgubljenim poslovnim prilikama.

Takodje, ako se sajt duže vreme ne ažurira – prvo sledeće ažuriranje WordPress-a i njegovoh dodataka može da izazove niz ozbiljnih problema, pa i prestanak rada vaše web prezentacije. Zato je redovno održavanje sajta važno.

Mi pratimo vaš web sajt 24h dnevno 7 dana u nedelji, što znači da ćemo vas u slučaju potrebe kontaktirati sa spremnom analizom problema i započeti korake za vraćanje vaše web prezentacije online. Takodje imamo više rezervnih kopija sajta koje osiguravaju da svaki problem sa kojim se suočimo može biti rešen.

Cilj održavanja WordPress sajta je da on bude bezbedan, zbog čega se trudimo da sprečimo sve moguće probleme, pa i hakovanje sajta. Medjutim, ako se nešto desi i vašem sajtu bude potrebna hitna intervencija, mi ćemo biti tu da rešimo problem.

Ne možemo da obećamo da vaša web prezentacija neće biti hakovana, ali možemo da vas uverimo da ćemo učiniti sve da to sprečimo. I ako do toga ipak dodje, možemo izvršiti restauraciju web sajta na osnovu rezervnih kopija koje redovno pravimo.

Održavanje teme vašeg web sajta, WordPress dodataka i osnovne instalacije, kao i pravljenje redovnih rezervnih kopija najbolji je način da sprečite da vaš web sajt bude ugrožen. Nažalost, ovo ne uklanja 100% rizika. Medjutim, možete biti sigurni u to da ćemo vam pomoći i vratiti sajt u prvobitno stanje u slučaju da ipak dodje do pada ili hakovanja sajta.

Naši paketi za održavanje sajta dizajnirani su pre svega za naše klijente sa kojima smo radili izradu ili redizajn sajta.

Ako imate web sajt koji biste želeli da održavamo (a koji nismo napravili ili redizajnirali), moraćemo da izvršimo potpunu reviziju sajta da bismo proverili postoje li potencijalni problemi. Na osnovu ovoga možemo sastaviti listu pitanja i predloženih poboljšanja o kojima možemo da razgovaramo sa vama.

Nakon što su svi problemi rešeni i greške ispravljene, možete odabrati jedan od naših paketa za održavanje.

Troškovi održavanja Web sajta variraju u zavisnosti od veličine, složenosti i funkcionalnosti vašeg sajta. Osnovni paket košta 45€ mesečno.

Apsolutno. Sve što nam je potrebno je 30-dnevno obaveštenje unapred.

Mi se trudimo da izgradimo profesionalan i dobar odnos sa vama i vašom kompanijom, tako da ne bismo voleli da nas napustite. Ali znamo da finansijske potrebe utiču na mnoge odluke i ne želimo nikoga da zadržavamo.

Zahtev za otkazivanjem se mora uputiti napismeno putem email-a.