Copywriting

Svaka reč koju napišemo služi vašim poslovnim ciljevima i obraća se direktno vašim klijentima i kupcima

Vašim klijentima nije stalo do vas. Oni samo žele da znaju šta možete da učinite za njih.

Svaka reč na vašem web sajtu treba da se fokusira na izgradnju poverenja, demonstraciju autoriteta i otkrivanje vaših vrednosti. Ako ovo uradite kako treba – učinićete da se svaki klijent oseća kao da mu se lično obraćate.

Kada rešite da radite sa nama, birate da budete partner sa iskusnim piscima koji znaju kako da predstave vaš brend kroz širok spektar formata. I ne samo to, naš talentovani dizajnerski tim može da oživi svaki sadržaj koji kreiramo. Ako imate viziju, mi možemo da je ostvarimo.

Naši pisci tekstova nisu amateri. Mi smo profesionalna agencija za digitalni marketing. To znači da vašem sajtu posvećujemo svo potrebno vreme i brinemo da angažujemo najbolje profesionalce sa vrhunskom veštinom pisanja tekstova, koji su dobro upućeni u sve tajne copywriting-a.

Zašto?

Jednostavno rečeno, najbolji pisci kreiraju najbolje tekstove za web stranice.

Dobra priča je ono što prodaje vaš proizvod ili uslugu.

kvalitetan sadržaj web sajta informiše, zabavlja i inspiriše. Takvi tekstovi grade vaše prisustvo na internetu tako što neguju kredibilitet i poverenje dok istovremeno saosećaju sa vašom ciljnom publikom.

Bluelinemedia kreira relevantan sadržaj koji se obraća direktno vašim potencijalnim klijentima. Mi uspešno ostvarujemo prodaju tako što pišemo sjajne priče o vašem poslovanju ispričane kroz kvalitetne tekstove na vašem web sajtu.

Rezultati su vaše veće prisustvo u google pretrazi, jača svest o vašem brendu i dokazani povraćaj uloženog novca.

Mi kreiramo sadržaj koji posetioce pretvara u kupce. Sve naše veštine koristimo u skladu sa vašim komercijalnim ciljevima, a naši tekstovi govore direktno vašoj publici i grade reputaciju vašeg brenda.

Mi poznajemo internet. I poznajemo posetioce vašeg web sajta.

Pitanja Korisnika

Pitanja Korisnika

Pitanja Korisnika

Pitanja Korisnika

Pitanja Korisnika

Česta Pitanja

Odličan sadržaj i kvalitetni tekstovi su ogromna prednost za vašu web prezentaciju, oni impresioniraju posetioce, uvećavaju njihov broj i pospešuju prodaju.

Jednostavno. Pre nego što vam pošaljemo tekstove koje smo napisali, svaka kopija se skenira pomoću alata Copyscape koji je odobrio Google.

Copiscape skenira sadržaj koji smo kreirali, a zatim skenira ceo internet da bi se uverio da je kreirani sadržaj jedinstven, tj. da nije kopija nekog drugog teksta.

Specijalizovali smo se za kreiranje sadržaja i pisanje tekstova za različite tipove biznisa. Ovo uključuje SEO optimizovane tekstove, tekstove namenjene prodaji, postove na blogovima, članke, digitalni marketing  i još mnogo toga.

Da, imamo i to u ponudi. Sve što treba da uradite je da navedete šta vam je tačno potrebno dok kreirate svoju porudžbinu.

Tu je stvar jednostavna – ne plaćate sadržaj koji vam se ne svidja.

Ako niste zadovoljni tekstom koji je naš kopirajter napisao, možete da ga šaljete na doradu neograničen broj puta.

Naš prvi zahtev je da nam pošaljete detaljan email o vašoj kompaniji i vašem poslovanju.

U emailu takodje treba da nas obavestite o čemu želite da pišemo, o broju teči u tekstu, kao i o vremenskom okviru za završetak projekta.

Sve to koristimo kao putokaz za naše istraživanje i pisanje. Da li želite neki poseban stil pisanja? Onda i to treba da nam objasnite u emailu.

Kada platite uslugu i preuzmete svoj tekst, autorska prava pripadaju isključivo vama. Takodje ne tražimo da polažemo pravo na vlasništvo nad bilo kojim delom vašeg sajta. jedino što bi želeli je da ostavite povoljne recenzije o našem radu kako bi nas preporučili i drugim klijentima.

Naše pisanje je jasno, sažeto i autentično. Bez napadne prodaje ili ljigavih taktika. Mi pišemo autentične tekstove za firme kao što je vaša, za kompanije koje žele da izgrade poverenje i uspostave veze sa svojim klijentima.

Mi pričamo priče koje pokreću vaše poslovanje.

Ovo uglavnom zavisi od kompleksnosti samog teksta i od toga koliko vremena je potrebno za istraživanje i pisanje. Prosečna cena pisanja za standardni blog post ili članak je 5 din. za jednu reč.

Bluelinemedia nudi neograničen broj revizija.

Depozit od 50% se plaća kada se dogovore uslovi posla. Kompletan tekst se isporučuje kada je klijent zadovoljan tekstom i kada se izvrši konačna uplata.

Ceo tekst prolazi kroz dve faze uredjivanja i lekture pre nego što do vas stigne prva verzija. Ovo eliminiše gramatičke greške i osigurava kvalitet teksta.