Fondazione Bisazza

Fantastična lokacija sa nadrealnom atmosferom

Fondacija Bisazza je izraz ljubavi porodice Bisazza prema umetnosti, dizajnu, arhitekturi i fotografiji. U Fondaciji ćete ući u jedan drugačiji i lepši svet, savremeni svet, a budući sajt je to trebalo da odražava. I imali smo odličan kreativni koncept i alate na kojima smo mogli da zasnujemo novi dizajn sajta. Osmislili smo i poseban odeljak za dogadjaje i privremene izložbe.
Portfolio - Fondazione Bisazza - Body Image
Što se tiče planiranja i dizajna samog sajta, trudili smo se da što vernije repliciramo stil kataloga koji nam je pružio dizajnerski tim Basilico, zadržavajući iskustvo listanja knjige i u digitalnim prostorima. Uzeli smo obezbedjene grafičke elemente i utkali ih u čitav sajt, balansirajući ih sa ukupnim dizajnom.
Portfolio - Fondazione Bisazza - Body Image
Napravili smo komunikacioni alat koji smo koristili za razgovor o Fondaciji, umetničkim delima koje ona čuva i arhitektonskoj fotografiji. Različite web stranice poštuju hijerarhiju niza prostorija i umetničkih dela. Instalacije su veoma velike i obično zauzimaju celu prostoriju. Zato smo za svako umetničko delo osmislili stranicu, tako da svaka instalacija ima svoju prostoriju na sajtu, sa svim detaljima, galerijom i pratećim tekstovima.
Portfolio - Fondazione Bisazza - Featured Image
Portfolio - Fondazione Bisazza - Featured Image
Portfolio - Fondazione Bisazza - Featured Image
Play Button