M.S. Fiduciaire & Consulting

Rešite svoje poslovne i finansijske probleme

M.S. Fiduciaire & Consulting je osnovan 2021 godine sa jasnim ciljem da poboljša poslovanje malih i srednjih kompanija u Švajcarskoj. Bluelinemedia nije samo dobila zadatak da izradi savremen i funkcionalan web sajt, već i da kreira nešto lepo i jedinstveno što će privući pažnju potencijalnih klijenata. Nova prezentacija je jednostavno trebala da pokaže sve prednosti M.S. Fiduciaire & Consulting-a i da ga odvoji od konkurencije
Cilj projekta je bio da kreira privlačan, intiutivan i inspirativan web sajt koji će dosledno predstavljati brend i slati jasnu poruku potencijalnim klijentima. Pored toga, web prezentacija je trebala da bude višejezična, optimizovana za veći broj poseta i prilagodjena savremenim trendovima u web dizajnu.
Portfolio - M.S. Fiduciaire & Consulting - Body Image
Još jedan od tehničkih zahteva klijenta je bio i korišćenje WordPress CMS-a sa potpuno integrisanim sistemom za rezervacije i zakazivanje sastanaka. Sajt je takodje trebao da bude izuzetno fleksibilan i jednostavan za korišćenje. WorPress je bio savršen izbor jer je klijentu dao potpunu kontrolu nad svim sistemima web sajta. S obzirom da je sajt namenjen poslovnim korisnicima, akcenat smo stavili na tzv. sekcije sadržaja koji su olakšali navigaciju.
Portfolio - M.S. Fiduciaire & Consulting - Presentational Image
Portfolio - M.S. Fiduciaire & Consulting - Presentational Image
Portfolio - M.S. Fiduciaire & Consulting - Presentational Image
Play Button