MyTravel

Prezentacija onlajn sistema za turističke agencije

MyTravel je moderan onlajn sistem za turističke agencije za samostalno upravljanje sajtom, koji vam omogućava da sami dodajete hotele i druge objekte, da lako menjate unete podatke i da bez problema brišete iste objekte sa sajta. Ovaj novi, inovativni sistem smo trebali da predstavimo na jednostavan i dosledan način.
Portfolio - MyTravel - Body Image
Dizajnu smo pristupili sa dva glavna cilja: stvaranje profesionalnog, modernog i jasnog dizajna, kao i poboljšanjem korisničkog iskustva kako bi potencijalni klijenti mogli lako da se kreću kroz usluge i module. Rezultat je prelep i intuitivan web sajt fokusiran na funkcionalnost, koji služi kao prezentacija ovog naprednog sistema.
Portfolio - MyTravel - Body Image
Dizajnirali smo i priredili dokumentaciju i razvili niz edukativnih video zapisa. Web prezentacija koju smo razvili omogućava MyTravel-u da predstavi ključne informacije o svom funkcionisanju na veoma brzom web sajtu koji je SEO optimizovan. Stvorili smo jedinstveno korisničko iskustvo koje jasno prezentuje mogućnosti ove aplikacije bez opterećenja korisnika, a takodje smo omogućili i jednostavan pristup svim relevantnim informacijama.
Portfolio - MyTravel - Presentational Image
Portfolio - MyTravel - Presentational Image
Portfolio - MyTravel - Presentational Image
Play Button